Jatka sisältöön
Lämpimiä, porilaisia ja turvallisia päiväunia jo vuodesta 1957!
Lämpimiä, porilaisia ja turvallisia päiväunia jo vuodesta 1957!

News

RSS
 • PIIRUSTUSPÖYDILTÄ JA UNELMAPILVISTÄ UUSIKSI ORA-VAUNUIKSI
  kesäkuu 21, 2022

  PIIRUSTUSPÖYDILTÄ JA UNELMAPILVISTÄ UUSIKSI ORA-VAUNUIKSI

  Uusien vaunujen suunnittelun takana ollut tiimi on pohtinut muun muassa asiakkaiden mieltymyksiä, käyttäjien vaatimuksia, toimivuutta, käyttöolosuhteita, teknisiä ominaisuuksia ja valmistettavuutta. Koko projektia yhdistävänä teemana on se, miten Ora nostetaan takaisin lastenvaunumerkkien ykkösketjuun. Tärkein tavoite oli luoda hyviksi havaittujen ominaisuuksien ja ajanmukaisten ratkaisujen yhdistelmänä toimivat ja pohjoismaisen tyylikkäät vaunut.

  Lue nyt
 • Lämpimiä, porilaisia ja turvallisia päiväunia jo vuodesta 1957!
  toukokuu 4, 2022

  Lämpimiä, porilaisia ja turvallisia päiväunia jo vuodesta 1957!

  Oran edeltäjä, Oraviston tehtaat, perustettiin Noormarkkuun jo vuonna 1957. Tuolloin alettiin valmistaa ensimmäisiä Ora merkkisiä vaunuja. Lastenvaunujen kysyntä oli silloin kovaa, ja Ora-vaunuja oli valmistamassa parhaillaan lähes 200 työntekijää. Meno oli kuin muotitaloissa, uudet mallistot esiteltiin keväisin ja syksyisin. Värejä ja kuoseja oli kymmeniä erilaisia ja vaunuilla oli  vientiä pohjoismaiden lisäksi Yhdysvaltoihin ja Australiaan asti.
  Lue nyt
 • Onni on ommeltu suomessa!
  toukokuu 4, 2022

  Onni on ommeltu suomessa!

  Suomalainen muotoilu on Oralle tärkeä arvo ja jokapäiväinen työkalu. Oran uudet vaunut ja rattaat on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten Porissa. Siten voidaan olla varmoja, että kaikessa on mietitty suomalaisissa sääoloissa päiviään viettäviä perheitä. Oran Onni-vaunuissa teemme kaiken vielä vähän suomalaisemmin. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kotimaistaa tuotantoprosessia entisestään kaikissa tuotteissamme. Onni vaunut ommellaan jo Suomessa, Saaga-vaunujen perinteitä seuraten. Näin mahdollistamme tämän mallin erityisyyden ja räätälöinnin jokaisen äidin ja isän toivevaunuiksi.
  Lue nyt
 • Pureskele väriä elämään
  toukokuu 4, 2022

  Pureskele väriä elämään

  Ora viettää tänä vuonna 60-vuotissynttäreitä ja jotain hauskaa oli keksittävä! Oralle tärkeää on ollut aina vaunumatkustajien turvallisuuden lisäksi iloinen ja onnellinen perhe ja koko kylä joka kasvattaa. Värit ovat yksi suurista ilonlähteistä Oralla ihan päivittäin.

  Löysimme sielunkumppanin Tiinasta, jonka MyBerryForest -blogi ja Instagram-sivu, ovat värikylpyä parhaimmillaan!
  Lue nyt
 • Oramamat
  toukokuu 4, 2022

  Oramamat

  Kuka se on, joka tulee vastaan vaunulenkillä vaikka räntä olisi vaihtanut suuntaa vaakatasoon? Olet ehkä kävellyt häntä vastaan, kun hän vilkutteli keskimäärin 80-luvulla omien Oravaunujensa kyydistä maailmalle.

  Hän arvostaa uniikkeja yksityiskohtia, turvallisia ja lämpimiä päiväunia vauvoille, suomalaista suunnittelua ja paikallista yrittäjyyttä. Häneen voi törmätä niin tiistaiaamuna torilla, muina päivinä muskarissa, 
  Lue nyt