Jatka sisältöön
Ora jo vuodesta 1957!
Ora jo vuodesta 1957!

Usein kysytyt kysymykset

K: Minulla on Oran vaunut/rattaat ja tarvitsisin niihin varaosia. Löytyykö teiltä?
V: Verkkokauppamme tarvikkeista löydät yleisimmät varaosat. Muussa tapauksessa tarvitsemme lähes aina tarkentavia kuvia vaunuistasi ja tarvitsemistasi varaosista, joten lähetäthän varaosatiedustelusi kuvien kera sähköpostilla osoitteeseen info@ora.fi ! Oralla on pitkä yli 60 vuoden historia lastenvaunujen parissa, joten ihan kaikkiin ei enää varaosia löydy, mutta lupaamme yrittää ☺

K: Minulla on Oran vaunut/rattaat kääntyvillä etupyörillä ja etupyörät tuntuvat hieman vispaavan puolelta toiselle. Mitä tehdä tämä helpottamiseksi?
V: Kääntyvien etupyörien vispaaminen on kaikkien kääntyvillä etupyörillä varustettujen rattaiden ja vaunujen ominaisuus. Tämä johtuu siitä, että renkaissa ei ole jousitusta kuten esimerkiksi henkilöautoissa. Ominaisuutta voi helpottaa huolehtimalla eturenkaiden akselitappien asianmukaiselta rasvaamisella (esim. CRC Vesivaseliinilla), tai tasapainottamalla ilmakumirenkaiden ilmanpainetta.

K: Ora Hertan istuinvyöt tuntuvat pienelle lapsellemme liian suurilta.
V: Istuinvöiden päät voi leikata auki, jolloin vöitä pystyy kiristämään tiukalle kaikkein pienempienkin lasten mittoihin. Etsi kunkin hihnan pää ja leikkaa hihnan pää auki (ommeltu kohta). ÄLÄ leikkaa vyötä istuimesta irti! Lopuksi voit polttaa päät, jotta hihna ei turhaan rispaannu.

K: Ora Unton / Ora Onnin koppa- ja/tai ratasosan kiinnitys ei lukkiudu.
V: Lukitus on saattanut varastoinnin tai kuljetuksen aikana tiukentua, jolloin lukko ei välttämättä loksahda aluksi paikoilleen automaattisesti. Lukitus tulisi aina tarkistaa ennen jokaista käyttöönottoa painamalla kevyesti lukon käsiaukon sisäosan painiketta alaspäin. Näin pakotat lukon kiinni ja naksahdus on merkki lukittumisesta.

K: Haluan tehdä palautuksen tai reklamaation.
V: Ohjeet palautuksen tai reklamaation tekemiseen löydät tästä linkistä. 

Q: Do you ship internationally? How much will it cost?
A: Yes, we do ship internationally! Please contact info@ora.fi in order to arrange international shipping!