Jatka sisältöön
Ora jo vuodesta 1957!
Ora jo vuodesta 1957!
Onni on ommeltu suomessa!

Onni on ommeltu suomessa!

Suomalainen muotoilu on Oralle tärkeä arvo ja jokapäiväinen työkalu. Oran uudet vaunut ja rattaat on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten Porissa. Siten voidaan olla varmoja, että kaikessa on mietitty suomalaisissa sääoloissa päiviään viettäviä perheitä. Oran Onni-vaunuissa teemme kaiken vielä vähän suomalaisemmin. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kotimaistaa tuotantoprosessia entisestään kaikissa tuotteissamme. Onni vaunut ommellaan jo Suomessa, Saaga-vaunujen perinteitä seuraten. Näin mahdollistamme tämän mallin erityisyyden ja räätälöinnin jokaisen äidin ja isän toivevaunuiksi.

Porin ompelimossa valmistetaan myös muita tuotteita, esimerkiksi lämpöpusseja ja hoitolaukkuja. Kahvipöydässämme ovat vierailleet kumppaniemme lisäksi myös muita suomalaisia yrityksiä ja ompelimossa ideoita jo testaillaan - seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä.

Koska Onni-vaunut ommellaan Porissa, voi niihin halutessaan valita kumppaniemme valikoimasta sisäkankaat - taattua inspiraatiota päiväuniin!


Tämänhetkiset kumppanimme:

AARREKID
Iltasaduissa seikkailevat usein mitä erikoisemmat eläinhahmot. Ora ja Aarrekid kutsuvat yhdessä iltasatuihin mukaan myös iloisen valaan ja aarremetsän velmun, puiden välissä hiippailevan luontoväen.

"Visuaalisena ihmisenä välitän siitä miltä vaunut näyttävät omaan silmääni. Äitinä haluan tarjota lapselleni turvaa ja virikkeitä." Piia Keto, Aarrekid

PAAPII
Kun kuulee uneliaiden hahmojen olevan usein päähenkilöitä kuoseissa, ei voi olla näkemättä niitä välittömästi lastenvaunuissa päiväunia kuvittamassa. Näin kävi oralaisille, kun törmäsimme suomalaiseen PaaPii yritykseen.

"Yhteistyö Oran kanssa tuntuu hyvältä ja omalta. Siltä, että jotakin vanhaa ja tuttua on vielä olemassa, säilytetty ja elossa." Anniina Isokangas, PaaPii

METSOLA
Kuten Oralla, myös Metsolassa on vahva arvostus suomalaiseen suunnitteluun. Intohimosta ja rohkeudesta ponnistava ajattelu tuottaa aina jotain enemmän.

"Saan tehdä työtä hauskassa ilmapiirissä värien ja ihanien kuosien ympäröimänä. Metsolasta on muodostunut minulle enemmän kuin työ. Parhainta tekemisessä on se, että se ei tunnu työnteolta vaan inspiroivan tekemisen tuloksena syntyy mallistoja ja herkkupaloja asiakkaille." Riina Pulkkinen, Metsola

MARIMEKKO
Jo parikymmentä vuotta on Oralla saanut tuoda oman suosikkinsa vaunujen sisäkankaaksi. Hyvin usein se on ollut Marimekon mallistosta. Tätä perinnettä haluamme ehdottomasti jatkaa!

HELLAPUU
Kesän uusiin Ora-vaunuihin saa myös satakuntalaisia auringonkukkia – nimittäin raumalaisen Hellapuun Auringonkukka -kuosia.

Vaikka raumalaiset ja porilaiset on ehkä totuttu näkemään vähän kisailevissa tunnelmissa, ollaan Oralla aivan ihastuneita.

"Minä en osaa hei kuvailla, miltä tämä alkanut yhteistyö Oran kanssa tuntuu. Kun puhutaan Suomen vanhimmasta lastenvaunumerkistä, jonka minäkin olen lapsuudesta saakka tuntenut monine eri tuotteineen, on niin hillittömän pyörryttävää saada mahdollisuus olla osana Oran tuotteita. Miten valtava kunnia!" Milona Sadekallio, Hellapuu

FINLAYSON
Tunnemme Finlaysonin kanssa molemmat suomalaisen tekstiilialan jo pitkältä historiasta, ja onpa Porin Puuvilla Oran kulmilla ollut joskus koti myös Finlaysonin tehtaille. Mielikuvituksella annosteltujen lasten Suomi on meidän molempien missio!

"Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä. On hienoa oppia ja saada olla mukana uusilla toimitaloilla rikastuttaen toinen toistemme toimialaa. Finlayson haluaa olla mukana matkassa heti syntymästä asti" Nita Wallin, avainasiakaspäällikkö, Finlayson
Edellinen Lämpimiä, porilaisia ja turvallisia päiväunia jo vuodesta 1957!
Seuraava Pureskele väriä elämään