Jatka sisältöön
Ora jo vuodesta 1957!
Ora jo vuodesta 1957!

Oramamat

Kuka se on, joka tulee vastaan vaunulenkillä vaikka räntä olisi vaihtanut suuntaa vaakatasoon? Olet ehkä kävellyt häntä vastaan, kun hän vilkutteli keskimäärin 80-luvulla omien Oravaunujensa kyydistä maailmalle.

Hän arvostaa uniikkeja yksityiskohtia, turvallisia ja lämpimiä päiväunia vauvoille, suomalaista suunnittelua ja paikallista yrittäjyyttä. Häneen voi törmätä niin tiistaiaamuna torilla, muina päivinä muskarissa, viikonloppuna vauvauinnissa, loppuviikosta leikkitreffeillä kuin lauantaina lomareissullakin. Hän remontoi ja viettää villasukkapäiviä, tekee vuoroin töitä ja hiekkakakkuja, nauttii perheestä, luonnossa liikkumisesta ja uusista verkostoista. Hän tietää, kuinka tärkeässä roolissa vaunuja valitessa ovat ystävien ja tuttavien kokemukset. Hän kokee kunniatehtäväkseen olla perinteikkään suomalaisen yrityksen matkassa mukana. Hän on iloisesti elämään ja porkkanasosesotkuihin suhtautuva Oratiimin mama tai papa!

Oratiimi on porukka vanhempia, joilta voi kysyä vinkkejä ja mietteitä Oran uusista tuotteista Suomen lähes joka nurkassa. Jos haluat tutustua Oran vaunumalleihin tai rattaisiin, saat tiimistä seuraa vaikka kahville tai leikkipuistoon testikierrokselle! 

Ole yhteydessä Oraan niin kerromme sinua lähimpänä olevan Oratiimiläisen. Pääset helposti tutustumaan vaunuihin ja niiden ominaisuuksiin, sekä kuulemaan vinkit suoraan käyttäjältä!