info@ora.fi   +358 2 548 0660

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasananiUsein kysytyt kysymykset

K: Minulla on Oran vaunut/rattaat ja tarvitsisin niihin varaosia. Löytyykö teiltä?
V: Verkkokauppamme tarvikkeista löydät yleisimmät varaosat. Muussa tapauksessa tarvitsemme lähes aina tarkentavia kuvia vaunuistasi ja tarvitsemistasi varaosista, joten lähetäthän varaosatiedustelusi kuvien kera sähköpostilla osoitteeseen info@ora.fi ! Kaikkein vanhimpiin vaunuihin emme lupaa varaosia, mutta lupaamme yrittää :)

K: Minulle on Oran vaunut/rattaat kääntyvillä etupyörillä ja etupyörät ovat aina linkussa tai muuten eivät käänny kuten niiden pitäisi.
V: Lähes aina vika saadaan korjattua etupyörien akselitappien oikealla rasvaamisella. Akselitapit pitäisi aina olla asianmukaisesti rasvatut ja rasvat tulisi vaihtaa säännöllisin väliajoin (esim. puolen vuoden välein). Rasvana tulee käyttää sitkostettua rasvaa eli vaseliinia, ei nestemäistä! Suosittelemme käyttämään esimerkiksi CRC:n Vesivaseliinia, joka kestää vesipesua, kosteutta ja likaa.

K: Ora Hertan istuinvyöt tuntuvat pienelle lapsellemme liian suurilta.
V: Istuinvöiden päät voi leikata auki, jolloin vöitä pystyy kiristämään tiukalla kaikkein pienempienkin lasten mittoihin. Etsi kunkin hihnan pää ja leikkaa hihnan pää auki (ommeltu kohta). ÄLÄ leikkaa vyötä istuimesta irti! Lopuksi voit polttaa päät, jotta hihna ei turhaan rispaannu.

K: Ora Unton / Ora Onnin koppa- ja/tai ratasosan kiinnitys ei lukkiudu.
V: Lukitus on saattanut varastoinnin tai kuljetuksen aikana tiukentua, jolloin lukko ei välttämättä loksahda aluksi paikoilleen automaattisesti. Lukitus tulisi aina tarkistaa ennen jokaista käyttöönottoa painamalla kevyesti lukon käsiaukon sisäosan painiketta alaspäin. Näin pakotat lukon kiinni ja naksahdus on merkki lukittumisesta.

K: Tarvitsen asiakaspalautus- ja/tai reklamaatiolomakkeenne.
V: Takuu- ja asiakaspalautuslomake löytyy tästä linkistä.

Q: Do you ship internationally? How much will it cost?
A: Yes, we do ship internationally! Please contact info@ora.fi in order to arrange international shipping!