info@ora.fi   +358 2 548 0660

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasananiOnni on ommeltu Suomessa!

Suomalainen muotoilu on Oralle tärkeä arvo ja jokapäiväinen työkalu. Oran uudet vaunut ja rattaat on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten Porissa. Siten voidaan olla varmoja, että kaikessa on mietitty suomalaisissa sääoloissa päiviään viettäviä perheitä. Oran Onni-vaunuissa teemme kaiken vielä vähän suomalaisemmin. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kotimaistaa tuotantoprosessia entisestään kaikissa tuotteissamme. Onni vaunut ommellaan jo Suomessa, Saaga-vaunujen perinteitä seuraten. Näin mahdollistamme tämän mallin erityisyyden ja räätälöinnin jokaisen äidin ja isän toivevaunuiksi.

Porin ompelimossa valmistetaan myös muita tuotteita, esimerkiksi lämpöpusseja ja hoitolaukkuja. Kahvipöydässämme ovat vierailleet kumppaniemme lisäksi myös muita suomalaisia yrityksiä ja ompelimossa ideoita jo testaillaan - seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä.

Koska Onni-vaunut ommellaan Porissa, voi niihin halutessaan valita kumppaniemme valikoimasta sisäkankaat - taattua inspiraatiota päiväuniin!