Onni on ommeltu Suomessa!

Suomalainen muotoilu on Oralle tärkeä arvo ja jokapäiväinen työkalu. Oran uudet vaunut ja rattaat on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten Porissa. Siten voidaan olla varmoja, että kaikessa on mietitty suomalaisissa sääoloissa päiviään viettäviä perheitä. Neljää vuodenaikaa on vaikea arvostaa joskus kun kuraa on polvitaipeisiin asti tai kolmannetkaan villasukat eivät pidä pakkasta poissa. Nämä, sekä ne positiivisemmatkin tunnelmat vuodenajoista tuntee suomalainen yritys.

Oran Onni-vaunuissa teemme kaiken vielä vähän suomalaisemmin. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kotimaistaa tuotantoprosessia entisestään kaikissa tuotteissamme. Onni-vaunut ommellaan jo Suomessa, Saaga-vaunujen perinteitä seuraten. Näin mahdollistamme tämän mallin erityisyyden ja räätälöinnin jokaisen äidin ja isän toivevaunuiksi.

Tulevaisuudessa Oralla ommeltu mallistomme tulee laajenemaan myös muihin tuotteisiin. Kahvipöydässämme ovat vierailleet kumppaniemme lisäksi myös muita suomalaisia yrityksiä ja ompelimossa ideoita jo testaillaan - seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä.

Koska Onni-vaunut ommellaan Porissa, voi niihin halutessaan valita kumppaniemme valikoimasta sisäkankaat - taattua inspiraatiota päiväuniin! 

Alla esittelemme kaikki kumppanimme ja valitut sisäkangasvaihtoehdot.