Mies, joka rakastui Kantarelliin

tero1En vaihda autooni renkaita. En ymmärrä polttomoottorin toimintaperiaatetta. En osaa porata seinään reikää niin, että siinä myös pysyisi jotakin kiinnitettynä. En tykkää kalastuksesta.
Minulla on kyllä auto ja pidän siitä. Kunhan joku muu huoltaa sen.

Rakastan ostaa 2-vuotiaalle ihanalle tyttärelleni vaatteita. Ihana-sana on muuten ihana. Rakastan ostaa itselleni vaatteita. Rakastan ostaa avovaimolleni vaatteita ja muita lahjoja. Pidän sisustamisesta ja kukkasista, varsinkin tulppaaneista. Osaan suunnitella sisustuskokonaisuuksia ja tunnen avokkini vaatekaapin paremmin kuin hän. Olen loistava ruuanlaittaja, omasta mielestäni ainakin.

Olen keski-ikäinen heteromies Länsi-Suomesta ja rakastan Kantarellin värisiä Ora Herttoja. Minä olen Orapapa.
tero3

 

Kommentoi