Vaunut ikkunassa – uusi Ipanainen!

ipanainen4

Kuin astuisi karkkikauppaan: herkkuvärejä, hymyileviä kasvoja, naurua ja lämmin tunnelma. Ipanainen on myymälä, josta löydät kaikenlaista vauvoille, taaperoille ja leikki-ikäisille. Mutta sen lisäksi Ipanainen tarjoaa myös hengähdyspaikan, jossa voi jutella muiden äitien kanssa ja hörpätä samalla kupin kahvia, tai vaikka tutustua myymälän perältä löytyvään lastenvaatekirppikseen. Se on myös paikka, jossa saa luvan kanssa kysyä ihan mitä vaan, vastaus toimitetaan hymyn kera!

SONY DSC

Ipanainen muutti Hakaniemen torin nurkalle, Pitkänsillan kupeeseen. Liikkeen tunnistaa, jos ei muusta, niin Oran Onni-vaunuista ikkunassa! Ipanaisessa näytillä olevat Onni yhdistelmävaunut ovat Luoto-harmaat väriltään, ja sisäkankaaksi on valittu Marimekon mustavalkoinen Räsymattokuosi.

Ipanaisen erikoisemännät ja omistajat ovat Anni ja Anu. Anni aloitti Ipanaisen jo vuonna 2009 ensin maahantuontiyrityksenä, joka sitten vuosien varrella täksi inspiroivaksi perheiden olohuoneeksi Anun ja Annin tiimityön tuloksena. Annin ja Anun taustat ovat kaupallisella ja kasvatuksen alalla, joten eväät ovat loistavat :)

Halusimme Oran vaunut ikkunaan, koska halusimme painottaa myymälässämme suomalaisia brändejä. Harmaa on aina varma valinta, vaunut ovat kuitenkin sen verran iso päätös, että usein siinä halutaan valita väriksi jotain neutraalia.  Sitten voi tuoda värejä ja kuoseja erilaisilla lisävarusteilla

Pohtivat Anni ja Anu. Oran Onni-vaunuissa tämä onnistuu helposti valitsemalla sisäkankaaksi joku huippukumppaniemme kuoseista.

Jos aurinko ei satu paistamaan vaunulenkillä, poikkea Ipanaiselle ja löydät sen kassan takaa!​​

SONY DSC

Kommentoi