Kun Unto täytti pyöreitä..

untojaunto

..oli pöydässä kakkua ja muki, jossa lukee Talon mies. Sitä Unto totisesti oli Oran Noormarkun tehtaalla, Talon mies ja vielä talonmieskin!
Oran Unto-vaunut saavat nimensä kaikille oralaisille tärkeältä ihmiseltä, Noormarkussa sijainneen tehtaan sydämelliseltä ja ahkeralta kotitontulta, Untolta. Oralaisille Unto on aina edustanut rehtiyttä ja turvallisuutta. Unto on auttanut aina kun on ollut tarvetta ja siksi luotettavien vaunujen nimeksi ei olisi voinut muuta kuvitella. Unto oli aina valmiina auttamaan pihahommissa ja kaikenlaisissa muissa puuhissa, ja ehti välillä kahvipöytäänkin rupattelemaan. Lapsirakkaana miehenä Untolla riitti tarinoita siskojen lapsista ja lapsenlapsista.

Nyt kun Unto täytti viime viikolla pyöreitä, halusimme tietenkin kutsua Unton tapaamaan uusinta kaimaansa ja herkuttelemaan synttärikakulla uusiin tiloihin Porissa! Juhlava tilaisuus, vaikka kuvan oton jälkeen naurattikin enemmän kuin salamavalon välähtäessä :)

Kommentoi